ekehjelmstorget siduvudbild

Föreningslokal

UNDER PERIODEN DÅ VÅRA MÅLARE SNYGGAR TILL I PORTAR OCH TRAPPUPPGÅNGAR M.M. SÅ KAN INTE FÖRENINGSLOKALEN BOKAS UNDER DAGTID MÅNDAG TILL FREDAG.
============================================================

Föreningens egen lokal ligger i eget hus på gården i anslutning till Ekehjelmstorget 8. Lokalen kan användas till möten, olika aktiviteter och mindre fester och sammankomster. Den är på ca 40 kvm och där finns flera konferensbord och ca 30 stolar, soffa och soffbord, TV, ett litet kök med två spisplattor, kyl, diskmaskin, kaffebryggare och matporslin. Handikappanpassad toalett.

Medlemmar och hyresgäster får hyra lokalen. Bokning av lokal sker via formulär här bredvid. Se bokningsläget  i lokalens bokningskalender här

Pris helt dygn (kl 12 - 12): 200 kr
(T.ex. för fest)
Pris del av dag (kl. 7 - 23): 100 kr (T.ex. för möte, yoga, middag, grillning, etc.)

Om man vill vara säker på att ha grillplatsen för en egen middag eller fest, rekommenderas man att boka festlokalen och sätta upp en lapp att grillen är bokad. Annars får man samsas med andra och det är "först till kvarn". Då behövs förstås ingen bokning. 
 

Kontakt för lokalen: Skicka epost till lokalen@ekehjelmstorget.se eller ring Ann-Sofi "Fia" Nilsson  073-4164527 som bor i 2:an.

Vår föreningslokal - för möten och fest
Vår föreningslokal - för möten och fest

Boka här

  • Portnr & tr
  • När vill du boka lokalen?
  • rimlig tid före och efter för förberedelse
    och städning medges